Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 13%
  • Shpesh 25%
  • Asnjëherë 63%

Samiti i procesit të Berlinit në Tiranë, çfarë ndodhi brenda Piramidës?

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 13:36 | Aktualitet

Gazetarët e A2 CNN Ervin Koçi dhe Fjorela Beleshi sjellin detaje.

Debat - nga Alba Alishani