Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Më shumë para nga buxheti për të papunët, sipërmarrja më në nevojë se kurrë për njerëz

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 17:59 | Aktualitet

Nga buxheti i shtetit po dalin më shumë para për të paguar ata që janë pa një punë, ndërkohë që sipërmarrjet në vend po vuajnë si kurrë më parë për burime njerëzore. Studiues të jetës sociale dhe ekonomike të vendit vlerësojnë si tejet të rëndësishëm përfshirjen e individëve shpesh edhe të dekurajuar në tregun e punës. Në këtë rast nga buxheti do të dilnin më pak para dhe këta të fundit do të kontribuonin përmes punës së tyre.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli