Grupi i PD dhe reforma zgjedhore, PS refuzon Bardhin për anëtarët e komisionit, injoron firmat pro tij

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 17:01 | Aktualitet

Debati se kush drejton grupin parlamentar të PD dhe si rrjedhojë kush ka te drejte te beje propozime ne emër te tij, nuk gjeti zgjidhje as ne seancën e sotme plenare. Kërkesat e kryetarit aktual Gazmend Bardhi për ndryshimin e rendit te ditës për reformën zgjedhore u rrezuan me vote nga socialistet të cilët kërkuan 1 javë kohë për të vendosur për përbërjen e komisionit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani