Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Mjekësia vijon protestat dhe bojkotin e auditorëve, studentët bllokojnë rrugët e Tiranës

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 12:17 | Aktualitet

Ditari A2 CNN