Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Nuk ndikoi në uljen e kostove, nafta pa akcizë për fermerët, premtim gjysmak

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:27 | Aktualitet

Nafta pa akcizë në kuadër të mbështetjes së fermerëve duket se nuk ka dhënë efektet që fermerët prisnin dhe kjo gjë reflektohet edhe në kostot e larta të prodhimeve bujqësore.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli