Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Në të njëjtën linjë me Bankën Botërore, FMN parashikon se ekonomia e Shqipërisë do të rritet me 3.6% këtë vit

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 12:47 | Aktualitet

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon se ekonomia e Shqipërisë do të rritet me 3.6 për qind këtë vit. Në vlerësimin e muajit prill, FMN besonte se ekonomia e vendit do të zgjerohej me vetëm 2.2 për qind. Të njëjtat pritshmëri i raportoi edhe Baka Botërore pak ditë më parë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani