Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

“Nuk ka industri përpunuese pa lëndë të parë. 28% e qumështit që përpunohen vjen nga jashtë”

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 22:58 | Aktualitet

Ilir Pilku, ekspert për bujqësinë, në A2 Business nga Aurora Sulçe.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani