Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 21%
  • Të drejtë 21%
  • Të vonuar 57%

Pogradec, trafik i rënduar në hyrje të qytetit

Nga A2 CNN
11 Gusht 2023, 20:12 | Aktualitet

Trafik i rënduar në hyrje të qytetit të Pogradecit për shkak të kontrolleve policore.

Radha e automjeteve, për shkak se ka numër të lartë pushuesish, është mbi 3 km.

Sipas të dhënave nga policia, kemi të bëjmë me masa të shtuara për shkak të fundjavës dhe kontrolleve rutinë për shkak të sezonit turistik.

Ditari A2 CNN