Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Politika mes ankthit dhe pritjes, SPAK kryefjala e kësaj vere

Nga A2 CNN
1 Gusht 2023, 19:35 | Aktualitet

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar vendimin e fundit të SPAK për sekuestrimin e inceneratorit të Tiranës, ishte politologu Ilir Kalemaj.

Ditari A2 CNN