Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Prej vitesh i bllokuar në Kuvend, rinisin diskutimet rreth ligjit për lojërat e fatit në RMV

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 15:01 | Aktualitet

Sektori civil por edhe partitë politike propozojnë ndryshime në Ligjin për lojëra të fatit që është bllokuar në Parlament. Por cilat janë propozimet e njërës palë, që tjetra e kundërshton fuqishëm? Dhe cfarë pritet të sjellë një vlerë të shtuar? Pyesim deputetin e Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli, që është një kundërshtar i ligjit të ri të lojërave të fatit.

Ditari A2 CNN