“Pyetja për fenë duhej me detyrim”, komuniteti fetar: Censi do tregojë se jemi më pak shqiptarë

Nga A2 CNN
19 Shtator 2023, 18:30 | Aktualitet

Pyetja për besimin fetar në Cens, për përfaqësues të Kishës Ortodokse në vend duhej të ishte me detyrim. Ndërkohë teksa i bashkohet thirrjes së përbashkët drejtuar qytetarëve për të marrë pjesë, përfaqësues të besimeve fetare parashikojnë rënie të numrit të popullsisë dhe ndryshime në aktivitetin e komuniteteve fetare.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu