Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 50%
  • Mungesa e kohës 33%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 17%

Hetimi zbuloi se po keqpërdorte dosjet top-sekrete, "shpërthen" Biden: Kujtesa ime është e mirë!

Nga A2 CNN
9 Shkurt 2024, 07:01 | Bota

Hetimi zbuloi se po keqpërdorte dosjet top-sekrete,

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka kritikuar me zemërim një hetim që zbuloi se ai keqpërdorte dosjet top-sekrete dhe ku u tha se kishte vështirësi për të kujtuar ngjarjet kryesore të jetës.

Në një konferencë të papritur të lajmeve të enjten në mbrëmje, zoti Biden këmbënguli: "Kujtesa ime është e mirë".

Ai kritikoi dhe pretendimin që nuk e mbante mend kur i vdiq djali, duke thënë: "Si dreqin guxon ta thotë atë?"

Hetimi zbuloi se zoti Biden "mbajti dhe zbuloi me dashje" dosje të klasifikuara, por vendosi të mos e akuzonte atë. 

Raporti i ashpër prej 345 faqesh, i publikuar më herët gjatë ditës së djeshme, thoshte se kujtesa e presidentit kishte "kufizime të rëndësishme".

A2 CNN Livestream

Dita jonë