Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 55%
  • Jo 36%
  • Nuk e di 9%

Video që s’duhet humbur! 40-vjeçari që “vodhi vëmendjen” e të gjithëve në maratonë, gjesti i tij do ju lë pa fjalë

Nga A2 CNN
13 Nëntor 2023, 09:47 | Kapur në kamera

Video që s’duhet humbur! 40-vjeçari që “vodhi

Profesionistë dhe jo vetëm morën pjesë në maratonën që u zhvillua të dielën në Athinë, mirëpo vëmendjen e mori një 40-vjeçar. Kjo jo për shkak të rezultati të tij, pasi doli i fundit në garë më kohën 8 orë 43 minuta e 53 sekonda, por për shkak të gjestit të tij të dashurisë.

Arsyeja pse Marvin Andersen vodhi duartrikitje është dashuria e treguar për bashkëshorten e tij. Me përfundimin e garës, anëtarë të Kryqit të Kuq vrapuan për t’i dhënë ndihmën e shpejtë, mirëpo ai i largoi dhe nxitoi të shkonte të gruaja e tij për ta përqafuar.

Më shumë se 70,000 morën pjesë në garën e 5,000 m, 10,000 m, garën 1200 m për fëmijë.

  •       

     
  •    

Ditari A2 CNN