Sondazh: Nëse i afërmi juaj e ka ditëlindjen në 29 shkurt, kur e uroni?
  • 28 shkurt 33%
  • 1 mars 33%
  • Nuk e uroj 33%

Samiti i Berlinit në Tiranë, në syrin e ekspertëve

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 17:04 | Aktualitet

Kreu i Unionit të Gazetarëve, Aleksandër Çipa së bashku me përfaqësuesen e Shoqërisë Civile Blerjana Bino dhe eksperten e Marrëdhënieve me Jashtë, Ilda Zhulali komentuan në A2CNN zhvillimet në kuadër të punimeve të procesit të Samitit të Berlinit në Tiranë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli