Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

Sezon veror dhe një muaj, gjatë shtatorit vendin e vizituan 1.1 milionë pushues të huaj

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 16:34 | Aktualitet

Shqipërinë e vizituan muajin e shkuar 1.1 milionë pushues të huaj duke e zgjatur kështu sezonin veror edhe me një muaj. Të dhënat nga Instituti i Statistikave tregojnë se në raport me shtatorin e një viti më parë, numri i turistëve është rritur me 45 për qind. Pjesa më e madhe e tyre rezulton të ketë ardhur në grupe për të bërë tur.

Debat - nga Alba Alishani