Sondazh: Sipas jush, brezi më i lumtur është:
  • X (1960-1980) 33%
  • Millenials (1981-1996) 56%
  • Z (1997-2011) 11%
  • Alpha (2012-2025) 0%

Ergys Verdho ikën nga KESH, emërohet në krye të Hekurudhës Shqiptare

Nga Marjo Brakaj
13 Mars 2024, 20:31 | Aktualitet

Ergys Verdho ikën nga KESH, emërohet në krye të

Ergys Verdho është emëruar në krye të Drejtorisë së Hekurudhës Shqiptare duke zëvendësuar në këtë detyrë Gentjan Likon.

Pozicionin e tij në krye të Korporatës Elektro-Energjetike Shqiptare e ka marrë Erlind Sulo. Të dyja emërimet janë firmosur ditën e sotme, konfirmohet nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë.

Ergys Verdho e mori drejtimin e KESH në qershor të vitit 2021, pasi u largua nga Autoriteti Rrugor Shqiptar.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani