Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 67%
  • Mungesa e kohës 22%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 11%

Kërkoi dëshmitar Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin, GJKKO refuzon kërkesën e Laert Haxhiut

Nga Armand Bajrami
20 Shkurt 2024, 14:01 | Aktualitet

Kërkoi dëshmitar Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin, GJKKO refuzon

Gjykata e Posaçme refuzoi kërkesën e avokatëve të Laert Haxhiut për pyetjen si dëshmitar tek Orges Bilbilit e Anterio Kaloshit në procesin ku ai akuzohet për "masakrën e Lushnjës".

Bilbili e Kaloshi janë akuzuar për të njëjtën ngjarje në një proces të veçuar dhe janë dënuar me burgim të përjetshëm.

Gjykata nuk pranoi pyetjen e tyre me arsyetimin se nuk është bërë në momentin e duhur procedural.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli