Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 67%
  • Mungesa e kohës 22%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 11%

10 persona bllokohen në Bogë gjatë zbritjes së malit

Nga A2 CNN
4 Shkurt 2024, 18:28 | Kronikë

10 persona bllokohen në Bogë gjatë zbritjes së malit

Një grup eksploruesish kanë mbetur të bllokuar në Bogë. Ata ndodheshin në pikën turistike të Bogës për të shijuar natyrën që të ofron kjo zonë.

Gjatë zbritjes nga maja e malit ku ndodheshin, janë bllokuar dhe mendohet se një nga udhëtarët është dëmtuar.

Forcat e sigurisë kombëtare dhe forca të policisë janë nisur në ndihmë të tyre. Mendohet se grupi është i përbërë nga 10 persona.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli