Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 50%
  • Mungesa e kohës 33%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 17%

Rexhep Rapi kërkon ndryshim të masës së sigurisë për arsye shëndetësore

Nga Armand Bajrami
19 Shkurt 2024, 10:10 | Kronikë

Rexhep Rapi kërkon ndryshim të masës së sigurisë

Rexhep Rapi, i njohur si Kep Arapi, kërkon zbutjen e masës së sigurisë për arsye shëndetësore. Gjykata e Posaçme vendosi të caktojë grup ekspertesh nga IML për të përcaktuar gjendjen shëndetësore, të tij.

Rexhep Rapi u vu në pranga pas zbardhjes së komunikimeve në rrjetin telefonik “Sky ECC”, ndërsa bashkëpunëtori tjetër i tij, Dejvi Gjermeni u arrestua në Limburg të Holandës, pas bashkëpunimit mes autoriteteve shqiptare dhe INTERPOL.

Dyshohet se Rapi e donte të vdekur Plakun, pasi ai ka qenë nën akuzë nga Gjykata e Savonës për vrasjen e Sali Rapit dhe plagosjen e Alfred Hasës, por u shpall i pafajshëm më pas. Sali Rapi u vra me dy plumba pistolete, armë që nuk u gjet kurrë.

A2 CNN Livestream

Dita jonë