Koncesionet në shëndetësi, ka dakordësi për disa çështje mazhorancë-opozitë

Nga Anesti Barjamemaj
17 Maj 2024, 12:59 | Politikë

Koncesionet në shëndetësi, ka dakordësi për disa

Mazhoranca dhe opozita janë dakordësuar për shumë çështje në Komisionin Hetimor për koncensionet në shëndetësi.

Pikat e vetme që do të diskutohen janë ato për përcaktimin e kufijve të hetimit dhe listën e dëshmitarëve.

Ndërkohë, sa i përket kërkesave për informacion, kanë rënë dakord për të gjitha pyetjet për çdo institucion.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli