Marrëveshje e re me SHBA, rritet mbështetja financiare, ndihmë për sigurinë kibernetike dhe ushtrinë

Nga A2 CNN
13 Mars 2024, 11:40 | Politikë

Marrëveshje e re me SHBA, rritet mbështetja financiare, ndihmë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vijojnë të mbështesin Shqipërinë në drejtim të sigurisë kibernetike dhe modernizimin e mëtejshëm e forcave të armatosura.

Gatishmërinë e shprehu i Ngarkuari me punë në Ambasadën e SHBA-ve në Tiranë, Wisner në një takim me ministrin e Financave, Ervin Mete.

Në takim u firmos edhe marrëveshja e cila parashikon ndihmë financiare në rritje deri në vitin 2030.

A2 CNN Livestream

Dita jonë