Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 50%
  • Mungesa e kohës 33%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 17%

Rithemelimi në Durrës ka një kryetar të ri, ja kush është i besuari i Berishës në qytetin bregdetar

Nga A2 CNN
30 Mars 2024, 20:59 | Politikë

Rithemelimi në Durrës ka një kryetar të ri, ja kush

Rithemelimi në Durrës ka një kryetar të ri, të zgjedhur me votat e demokratëve bregdetar. 

Në përfundim të procesit të votimit, të mbajtur gjatë ditës së sotme dhe pas numërimit të votave për secilin kandidat nga komisioni përkatës, fitues ka rezultuar Luan Hoti. 

Në primaret e votuara sot, kanë marrë pjesë 1240 demokratë që kanë zgjedhur edhe kryetarin e ri.

Rezultati i numërimit është si më poshtë:  Astrit Xhaferi – 308 vota  Loritan Prifti – 278 vota  Luan Hoti – 641 vota

A2 CNN Livestream

Dita jonë