Zgjidhet kreu i PD së Rithemelit në Korçë

Nga Artin Halili
26 Maj 2024, 20:47 | Politikë

Zgjidhet kreu i PD së Rithemelit në Korçë

Dhimitraq Çyfeku zgjidhet kryetar i degës së PD të Rithemelimit në Korçë, në zgjedhjet e ditës së sotme të organizuara nga kjo degë pas dorëheqjes së Devis Osmanit si kryetar i PD.

Në garë për kreun e degës lokale të Partisë Demokratike kanë qenë Eleina Qirici, Dhimitraq Çyfeku dhe Harido Zoto.

Në procesin e sotëm të votimit kanë shprehur vullnetin e tyre 577 anëtarë të degës së Korçës nga 4895 anëtarë, duke regjistruar kështu numrin më të ulët të pjesëmarrjes në votime gjatë gjithë viteve të fundit.

Në zgjedhjet e fundit, në garën e zhvilluar mes Ledina Alollit dhe Gjergji Gjatës, kanë votuar 1138 anëtarë, ndërkohë në zgjedhjet e sotme vetëm 577.

Pas largimit të Alollit si kryetare e PD së Korçës për të kandiduar për kryetar të bashkisë në zgjedhjet lokale të vitit 2013, zyrën e kryetarit e ka marrë si i komanduar Devis Osmani.

Çyfeku ka punuar edhe në zyrën e regjistrimit të pasurive të paluajtshme të Korçës, ndërkohë që është nga anëtarët më të vjetër të degës së Partisë Demokratike.

Ai ka falënderuar votuesit për besimi e treguar ndaj tij dhe ka siguruar se do ngrejë degën e Korçës në vlerat më të mira të saj.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi