Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Shtimi i turistëve nuk shtoi optimizmin te tregtarët, shqiptarët nuk po blenë

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 10:07 | Aktualitet

Qytetarët dhe sipërmarrësit shqiptarë mendojnë se ekonomia nuk po shkon mirë. Në pyetësorin përmuajshëm që Banka e Shqipërisë bën, treguesi i ndjesisë ekonomike që mat aftësinë e bizneseve për të kryer investime dhe konsumatorëve për të shpenzuar, ra me 2.4 pikë

Ditari A2 CNN