Takimi i dy kuvendeve, bashkëpunimi politik dhe ekonomik i Shqipërisë dhe Kosovës

Nga A2 CNN
28 Nëntor 2022, 14:20 | Aktualitet

Analisti Ben Andoni foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për takimin e dy Kuvendeve me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu