Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

U morën 542 masa disiplinore, KLSH: 19.5 miliardë lekë dëm ekonomik deri në gusht nga institucionet

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 15:38 | Aktualitet

Dëmi ekonomik nga vendimmarrjet e gabuara të institucioneve i kanë sjellë buxhetit të shtetit një dëm ekonomik prej 19.5 miliardë lekësh. Sipas KLSH, pjesa më e madhe e dëmit ekonomik të gjetur deri në gusht ka ndodhur te shpenzimet, si dhe te pagesat e institucioneve për punët e kryera nga kompanitë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu