Vetëm 1 gjykatë apeli, a do të jetë më e lehtë apo me e vështirë për qytetarët?

Nga A2 CNN
10 Shkurt 2023, 15:16 | Aktualitet

Për të folur për këtë çështje ishin të ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN gazetari Armand Bajrami dhe Erida Skëndaj, kryetare e Komitetit Shqiptar të Helsinkit.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli