Vijon në ditën e gjashtë beteja për shuarjen e zjarreve në Fier

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 11:06 | Aktualitet

Beteja për shuarjen e vatrave te zjarrit vijon edhe në ditën e 6-të, në masivin pyjor të Pishporos dhe Darezezës në Fier. Forcat operacionale kanë qenë në terren deri në mesnatë, pasi të favorizuara nga era e fortë detare, të gjitha vatrat e zjarrit në pyll janë aktivizuar duke u përhapur deri në masivin pyjor të Darëzezës ku flakët u afruan deri në 300 metra pranë zonës së banuar dhe bizneseve që operojnë në të

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024