Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

Irani thotë se SHBA po përfshihet, Egjipti do armëpushim, Rusia: Po futen palë të tjera në luftë

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 15:33 | Aktualitet

Komuniteti ndërkombëtar është vënë në lëvizje për të gjetur një zgjidhje për ndalimin e luftimeve mes Izraelit dhe militantëve palestinezë në Gaza.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu