Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

“Kosova”, propozimi në Debat: Konferencë mbarëshqiptare që të zgjidhim mosmarrëveshjet mes vetes

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 22:37 | Aktualitet

Adrian Shtuni, ekspert për çështjet e sigurisë në SHBA, ka hedhur në tryezë idenë e një konferencë mbarëshqiptare për çështjen e Kosovës. I ftuar në “Debat” nga Alba Alishani, Shtuni tha se në këtë konferencë do duhet të krijohet një qëndrim i unifikuar, me qëllim që të jenë njëzëri në atë se çfarë kërkojmë nga të tjerët dhe se si këto të fundit mund të na vijnë në ndihmë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani