Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 75%
  • Ndikimi i shoqërisë 13%

The Rock i indinjuar me muzeun: Më nxini pak më shumë

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 15:19 | Showbiz
The Rock i indinjuar me muzeun: Më nxini pak më shumë

Një muze në Francë bëri me dije se tashmë e ka rregulluar statujën e dyllit të aktorit të njohur Dëayne Johnson, pasi “The Rock” u ankua se ajo ishte shumë e zbehtë në krahasim me ngjyrën e tij të lëkurës.

Në fillim të këtij muaji, muzeu “Grevin” në Paris, prezantoi me krenari statujën e keçistit të kthyer në aktor, por sapo vizitorët e parë e panë nisën të shfaqnin pakënaqësi për ngjyrën e lëkurës së tij.

Kritikave iu bashkua dhe vetë “The Rock” i cili kërkoi nga drejtuesit e muzeut që të bënin disa rregullime, duke filluar nga ngjyra.

Muzeu Grevin pranoi se komentet e The Rock ishin të sakta dhe tha se stafi punoi gjatë natës për të ndrequr tonin e lëkurës të figurës së dyllit, duke shtuar se bardhësia në statujë ishte shkaktuar në fakt nga ndriçimi i tepërt.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli