Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

A janë institucionet e sigurisë në Kosovë në gjendje për të reaguar në çdo situatë?

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 15:13 | Aktualitet

Burim Ramadani, ish-inspektor i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për ngjarjet në veri të Kosovës dhe synimet e grupit terrorist serb.

Ditari A2 CNN