Çfarë sanksionesh mund të vendosen ndaj Serbisë?

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 15:00 | Aktualitet

Burim Ramadani, ish-inspektor i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për ngjarjet në veri të Kosovës dhe synimet e grupit terrorist serb.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani