Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 14%
  • Jo 86%

Jo ajo që mendoni ju! Kjo është aktorja më e pasur në botë, arrin në 3 mld $

Nga A2 CNN
6 Nëntor 2023, 18:12 | Lifestyle

Jo ajo që mendoni ju! Kjo është aktorja më e pasur në

Në rast se keni pyetur veten “kush është aktori më i pasur në botë”, jemi të sigurt që hamendwsimet tuaja nuk ishin shumë të suksesshme. Nuk është as Jennifer Aniston dhe as Nicole Kidman. Ashtu siç nuk është as Brad Pitt dhe as Tom Cruise.

Sipas hulumtimit të Wealthy Gorilla, në krye të listës së aktorëve më të famshëm në botë është 58-vjeçarja amerikane Jamie Gertz me 3 miliardë dollarë, duke lënë pas kolegët e saj, si The Rock, i cili del thuajse çdo vit si aktori më i paguar në Hollywood.

Sipas të njëjtës faqe interneti, pasuria neto e shumë prej aktorëve në listë nuk vjen vetëm nga të ardhurat e tyre nga karriera e tyre në aktrim, por edhe nga investimet, bizneset dhe aktivitetet e tjera profesionale. Për sa i përket investimeve të Jami Gertz- it, këto përfshijnë pasuri të paluajtshme, teknologji, kriptovaluta, deri te financimi i bizneseve të vogla dhe inovative.

Lista
Jami Gertz: $3 billion

Brock Pierce: $2b

Jerry Seinfeld: $950 million

Dwayne Johnson: $800m

Shahrukh Khan: $600m

Tom Cruise: $600m

George Clooney: $500m

Robert De Niro: $500m

Kevin Hart: $450m

Arnold Schwarzenegger: $450m

Ryan Seacrest: $450m

Mel Gibson: $425m

Adam Sandler: $440m

Larry David: $400m

Bill Cosby: $400m

Jack Nicholson: $400m

Jackie Chan: $400m

Jennifer Lopez: $400m

Mark Wahlberg: $400m

Sylvester Stallone: $400m

Tom Hanks: $400m

Brad Pitt: $400m

Keanu Reeves: $380m

Clint Eastwood: $375m

Michael Douglas: $350m

Victoria Principal: $350m

Will Smith: $350m

Jennifer Aniston: $320m

Edward Norton: $300m

Harrison Ford: $300m

Robert Downey Jr: $300m

Leonardo DiCaprio: $300m

Denzel Washington: $280m

Salman Khan: $260m

Bruce Willis: $250m

Jessica Biel: $250m

Jet Li: $250m

John Travolta: $250m

Julia Louis-Dreyfus: $250m

Julia Roberts: $250m

Kevin Costner: $250m

Michelle Pfeiffer: $250m

Morgan Freeman: $250m

Sandra Bullock: $250m

Nicole Kidman: $250m

Samuel L Jackson: $250m

Akshay Kumar: $240m

Vin Diesel: $225m

Alain Delon: $200m

 Ray Romano: $200m

A2 Business