Bilanci i turizmit veror, Rama: Shteti nuk mori atë që i takon

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 19:30 | Aktualitet

Në fjalën e tij kreu i qeverisë theksoi se sfida më e madhe e turizmit mbetet shërbimi dhe krahu i kualifikuar i punës. Ai tha se vitin e ardhshëm shteti do të marrë atë që i takon, ndërsa Arbnb doi të taksohen në një periudhë të caktuar. Gjithashtu Rama u shpreh optimist për kohën e Shqipërisë turistike në të 12 muajt brenda kësaj dekade.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani