Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk më intereson 6%

Curling, shahu në akull

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 10:46 | Aktualitet

A keni dëgjuar ndonjëherë për Curling? Ky është sporti më i ri që po zhvillohet në Kosovë. Curling është një lojë interesante që ndryshe quhet shah në akull. Fillesat e saj janë në shekullin 16 në Skoci , kur disa të rinj kërkonin të luanin diçka ndryshe që t’i jepte kënaqësi dhe mbi të gjitha fëmijët të socializoheshin dhe më shumë me njëri-tjetrit.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu