Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 21%
  • Të drejtë 21%
  • Të vonuar 57%

“Edi Rama po tenton të vendosë diktaturën”, përplasje në studion e A2 CNN mes Albana Vokshit dhe juristit

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 21:30 | Aktualitet

Ditari A2 CNN