Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

“Ekonomitë në Ballkan dhe ato në tregun e BE janë ende shumë larg”

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 12:38 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani