Një kalë “pa kokë” dhe një gomar që qesh, fotot më gazmore të kafshëve të buta

Nga A2 CNN
11 Maj 2024, 12:28 | Fotolajme

Çfarë kanë të përbashkët një kalë “pa kokë” dhe një gomar që qesh? Të dy janë finalistë në konkursin e Comedy Pet Photo Award për vitin 2024. Çdo vit, pronarët e kafshëve të buta konkurrojnë me fotografi gazmore të kafshëve të tyre, për të marrë çmimin e parë. Këtë vit, finalistët janë vërtet për t’u shkrirë gazit. Fituesit e konkursit do të shpallen më 6 qershor. 

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë 10 fotot më të bukura.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli