Gripi i shpendëve në Vlorë, groposen 25 pula dhe pata

Nga A2 CNN
29 Mars 2022, 12:05 | Aktualitet
Gripi i shpendëve në Vlorë, groposen 25 pula dhe pata

Rreth 25 shpendë pula dhe pata të infektuara janë groposur në Vlorë. Lajmin e ka bërë të ditur kreu i drejtorisë së bujqësisë dhe mbrojtjes së Bimëve, Adila Kojdheli, sipas të cilat shpendët e infektuara janë asgjësuar.

Sipas tij, shpendët e infektuara janë groposur në fshatin Poro, ndërsa mësohet se shpendët e infektuara janë shpendë oborri.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani