Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

Hyn në fuqi indeksimi i pensioneve, në qytet u shtohen 1.500 lekë më shumë, në fshat 900 lekë

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 13:39 | Aktualitet

Nga ky muaj rreth 687 mijë të moshuar, prej të cilëve rreth 585 mijë në zonat urbane dhe 101 mijë në ato rurale do të marrin ca para më shumë në pensionin e tyre.

Debat - nga Alba Alishani