Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 10%
  • Kujdesi familjar 80%
  • Ndikimi i shoqërisë 10%

Kërkohen kuota shtesë, Fakulteti i Bujqësisë në Korçë ndër më të preferuarit

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 14:30 | Aktualitet

Pas thuasje15 vitesh që shënonte numër të ulët studentësh dhe që diskutohej çdo vit akademik për të pezulluar programet, këtë vit fakulteti bujqësor në Universitetin e Korçës, jo vetëm që ka plotësuar kuotat, por kërkesat po rezultojnë edhe më të larta.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu