Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 38%
  • Tre herë në javë 25%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 31%

Ndëshkimi i Serbisë dhe qëndrimi i Tiranës zyrtare

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 14:17 | Aktualitet

Arben Fetoshi, profesor i marrëdhënieve ndërkombëtare, foli në Ditarin e orës 13:00 për zhvillimet më të fundit në veri të Kosovës dhe reagimin e ndërkombëtarëve dhe Tiranës zyrtare për dënimin e Serbisë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi