Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

Balla paralajmëron: Çdo efektiv që ka pasur akses në “EncroChat” apo “SkyECC” do të përjashtohet nga Policia e Shtetit!

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 12:24 | Aktualitet

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, po raporton në Komisionin për Çështjet Evropiane. Balla tha se nuk ka rrjedhje të dhënash nga sistemi TIMS dhe tha se garanton qytetarët se çdo e dhënë e tyre është e sigurt.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu