Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

“Në mbrojtje të kapitalizmit”, një botim mbi tregun e ekonomisë, dilema mes kapitalizmit dhe socializmit

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 08:29 | Aktualitet

Për të kuptuar se si duhet të funksionojë ekonomia e një vendi, do tju sjellim një rrëfim të shkurtër të shkrimtarit dhe historianit Rainer Zitelmann. “Në mbrojtje të kapitalizmi” është libri i tij i cili është promovuar së fundmi edhe në Shqipëri ku tregon se sipas tij kapitalizmi është sistemi më e mirë.

Debat - nga Alba Alishani