“Nuk lëshojnë fatura dhe nuk paguajnë bujqit”, Braçe akuza disa grumbulluesve

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 18:21 | Aktualitet

Nga foltorja e kuvendit deputeti Erjon Braçe ngriti shqetësimin e bujqve për detyrimet e papaguara nga grumbulluesit. Sipas tij janë një sërë rastesh ku grumbullues të mëdhenj nuk kanë paguar në kohë bujqit, apo edhe raste të shkeljes së ligjit ku nuk lëshojnë faturë tatimore.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu