Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 18%
  • Të drejtë 24%
  • Të vonuar 59%

“Paratë nuk na dalin deri në fund të muajit”, doktorët gjermanë në grevë për pagat dhe inflacionin

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 12:47 | Aktualitet

Mjeket ne gjermani kane nisur nje greve per te kerkuar me shume mbeshtetje financiare nga qeveria per te perballuar koston e larte te jeteses dhe rritjen e pameshirshme te inflacionit. Mungesa e profesionisteve, po detyron shume klinika te mbyllen.

Ditari A2 CNN