Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 17%
  • Të drejtë 22%
  • Të vonuar 61%

Refuzimi i vizave për mundësit iranianë, Ministria e Jashtme jep argumentin

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 15:06 | Aktualitet

Refuzimi i vizave për mundësit iranianë dhe rrjedhimisht përjashtimi i tyre nga Botërori i 23-vjeçarëve është argumentuar edhe nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë.

Ditari A2 CNN