Reportazhi në shtëpitë e barit, personazhi i njohur britanik interviston gazetarin e A2 CNN

Nga A2 CNN
17 Tetor 2022, 23:10 | Sociale
Reportazhi në shtëpitë e barit, personazhi i njohur britanik

Gazetari i A2 CNN, Ervin Koçi, dha një intervistë për Nigel Farage, të televizionit britanik “GBNews”, pas jehonës që pati investigimi i A2 CNN në shtëpitë e barit në Angli, ku punojnë të rinjtë shqiptarë.

“Shumica e të rinjve shqiptarë kërkojnë të shkojnë në Angli për para të shpejta. Gënjehen nga bandat dhe ngecin në këto punë të paligjshme”, tha gazetari Koçi.

Investigimi i A2 CNN është pasqyruar edhe në media të tjera britanike, si “The Telegraph”.

https://www.youtube.com/watch?v=muty0ud88eA
https://a2news.com/2022/10/13/rrefim-nga-brenda-shtepive-te-barit/

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani