Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 77%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 16%

Samiti në Tiranë: Përparimi prej Procesit të Berlinit dhe Integrimi i Ballkanit Perëndimor

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 19:57 | Aktualitet

Flasim në detaje rreth Samitit të Procesit të Berlinit me producentin e politikës në A2 CNN, Indrit Maraku.

Ditari A2 CNN